Zakelijk boodschappen bestellen

 

Wil jij zakelijk boodschappen bestellen voor jouw bedrijf, organisatie, zorginstelling of kinderopvang? Bij Telesuper – de zakelijke boodschappen leverancier van Coop Supermarkten – vind je het assortiment dat bij je past. Naast het voordelige Coop-assortiment kun je bij ons kiezen uit grootverpakkingen, foodserviceproducten en speciale non-foodartikelen voor de zakelijke markt. Zo ben je in één keer klaar met de boodschappen. 

Dankzij onze handige tools – speciaal ontwikkeld voor bedrijven en organisaties – is bestellen snel en overzichtelijk. Zo hebben we een handige budgettool waarmee je alle uitgaven overzichtelijk op een rijtje hebt. Ook kun je meerdere bestellingen tegelijk klaarzetten. Betalen kan met iDeal of op rekening. Lege flessen en kratten nemen we weer netjes mee terug, dus ook daar hoef je niet meer mee te sjouwen!

Gegarandeerde kwaliteit!

Wij garanderen voedingsmiddelen met een zeer ruime tenminste houdbaar tot-datum (THT-datum) en leveren met busjes met gekoelde compartimenten. Zo weet je zeker dat de producten bij aankomst kakelvers zijn. Over kakelvers gesproken: wij werken samen met diverse versleveranciers, zoals een warme bakker, een groenteboer en een visspecialist, zodat jouw bedrijf of organisatie kan genieten van de lekkerste versproducten.   

Ben jij benieuwd geraakt naar ons assortiment of de handige tools? Neem gerust een kijkje in onze demo webshop. Je hoeft je hier niet eerst voor aan te melden. Super, toch?

Wil jij weten hoe het bestelproces in elkaar steekt? Lees het hier.

Zakelijk boodschappen bestellen op rekening

 

Als bedrijf, zorginstelling of kinderopvang is het niet altijd handig om de boodschappen te betalen met iDeal. Daarom heb je bij Telesuper de mogelijkheid om de zakelijke boodschappen op rekening te bestellen. Neem gerust contact met ons op indien je van die mogelijkheid gebruik wilt maken, dan kunnen wij dit meteen voor je regelen.

Zakelijke boodschappen voor bedrijven en bedrijfskantines

Ook de liefde voor het werk gaat door de maag! Lekkere koffie, een goed gevulde koelkast en/of een fijne bedrijfskantine zorgen voor vitale, energieke en blije medewerkers. Of je nu een start-up, grotere organisatie of kleinschalige bedrijfscateraar bent: wij leveren alle boodschappen en benodigdheden voor jouw (on)bemande bedrijfsrestaurant of pantry. Denk ook aan de benodigdheden voor een gezellige vrijmibo of bedrijfsfeest. Bestel gelijk je schoonmaakmiddelen, toiletartikelen en kantoorbenodigdheden mee, dan ben je in één keer klaar. Tegen voordelige prijzen en bezorgd op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Lees meer over de voordelen voor jouw bedrijfskantine
Bedrijven voor zakeljik boodschappen
kinderopvang voor zakelijk boodschappen

Boodschappen bestellen voor kinderopvang/kinderdagverblijven

Ons betaalbare assortiment bevat precies wat je nodig hebt als kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, tussenschoolse of buitenschoolse opvang. Niet alleen luiers, billendoekjes en fruit, maar óók uitdeelcadeautjes, knutselspullen, luieremmers en slaapzakjes. 

Dankzij onze samenwerking met Eetkomeet kunnen we ook verse kidsproof maaltijden met de boodschappen meebezorgen. Daarnaast inspireren en adviseren wij onze kinderopvangklanten op het gebied van gezonde voeding, zodat jouw opvang de kinderen het beste kan bieden op het gebied van eten en drinken. Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen.

Lees meer over de voordelen voor jouw kinderopvang

Boodschappen voor de zorg (kleinschalig wonen)

Als je in de zorg werkt, is tijd schaars. Die wil je zoveel mogelijk besteden aan je bewoners. Daarom kun je bij Telesuper gebruik maken van handige tools, waarmee het bestellen van de boodschappen zo gepiept is. Denk aan handige bestellijsten, een budgettool en de mogelijkheid om meerdere bestellingen tegelijk klaar te zetten. 

We helpen je ook aan inspiratie: met onze receptenmodule vind je binnen een paar stappen tal van lekkere, gezonde en eenvoudige gerechten om te koken voor de groep. Ook bijvoorbeeld glutenvrij of zoutarm. De bereiding wordt stap voor stap uitgelegd, wat het makkelijker maakt om samen met de bewoners te koken. De ingrediënten kun je met één druk op de knop in je winkelmandje leggen. Het is overigens ook mogelijk om complete verse maaltijden in diverse consistenties mee te bestellen met de boodschappen.  

Wij komen bezorgen wanneer jou dat uitkomt en onze chauffeur kan de boodschappen zelfs  voor je inruimen. Ook dat scheelt een hoop tijd!

Lees meer over de voordelen voor de zorg
zakelijke boodschappen bestellen zorg