indicatie-telesuper-jobcoaches-wajong-doelgroepenregister-integratie

Werken bij Telesuper vanuit een indicatie

Telesuper geeft mensen die, om wat voor een reden dan ook, moeilijk aan het werk komen graag een kans. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij passend werk met groeimogelijkheden. Hoe we dat doen, lees je hier.

Bij Telesuper werken ook jongeren met een indicatie, bijvoorbeeld oude Wajong en Wajong-2010. Ook begeleiden we jongeren die vallen onder het doelgroepregister en we helpen onze eigen medewerkers re-integreren. Bij Telesuper krijgt iedereen een kans. Wij nemen graag de tijd om iedereen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Onze visie is dat ieder mens uniek is, ook in zijn kunnen en doen. Met deze insteek zorgen wij ervoor dat iedere werknemer en stagiair kan doen wat hij leuk vindt en waar hij goed in is.

Welk werk kun je doen vanuit een indicatie?


We vinden het belangrijk dat je taken doet die bij jou en je niveau passen. Het kan zijn dat je opruimt, kratjes klaarzet of schoonmaakt, maar het kan ook dat je bestellingen mag klaarzetten. Zo zijn er nog talloze andere taken te noemen. Ook willen we je helpen groeien. We kijken dus of je in de toekomst eventueel meer of andere taken kunt gaan doen.

Hulp van een jobcoach


Onze jobcoaches doen er alles aan om je te helpen het beste uit jezelf te halen. Zij zijn je aanspreekpunt en geven begeleiding op maat. Ons motto is: Denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen. Meer informatie over de jobcoaches vind je op deze pagina. Heb je nog andere vragen over werken vanuit een indicatie? Neem dan gerust contact met ons op!