voedingsjungle-samenwerking-telesuper-gezonde-voeding-voedingsbeleid-kinderopvang

Voedingsjungle helpt Telesuper-klanten bij gezonde voeding in de kinderopvang

De kinderopvang speelt bij veel kinderen een belangrijke rol in de eetopvoeding. Daarom is het heel belangrijk dat er gezond en verantwoord eten en drinken wordt aangeboden. Telesuper werkt samen met Voedingsjungle om kinderopvang-klanten daarbij nog beter te kunnen ondersteunen.

Waarom werkt Telesuper samen met Voedingsjungle?


Wij merken bij onze klanten in de kinderopvang dat er steeds meer behoefte is aan duiding en advies op het gebied van gezonde voeding. Neem rijstwafels, die hebben van oudsher een gezond imago, maar het Voedingscentrum adviseert niet elke dag rijstproducten aan jonge kinderen te geven. Is het dan nog een verantwoord tussendoortje of niet? Zo zijn er talloze vraagstukken. Omdat wij onze klanten zoveel mogelijk willen ontzorgen, zijn wij gaan kijken hoe wij hen op dit vlak nog beter  kunnen ondersteunen. Zo zijn we bij Voedingsjungle terechtgekomen. Dit bureau adviseert en inspireert onze klanten op een heldere en leuke manier op het gebied van gezonde voeding.

Ieder kind een gezonde eetopvoeding
Voedingsjungle is een kennis- en communicatiebureau gericht op voeding van kinderen. De missie van Voedingsjungle: ieder kind een gezonde eetopvoeding! Voedingsjungle geeft concrete antwoorden in de jungle aan voedingsberichten, door wetenschap te vertalen naar praktijk. De Richtlijnen goede voeding zijn de basis, aangevuld met wetenschappelijk onderbouwde kennis.

Over VoedingsjungleVoedingsjungle is in 2017 opgericht door Michelle van Roost. Zij werkt regelmatig samen met andere professionals en stagiaires. Michelle (levensmiddelentechnoloog en gewichtsconsulent met specialisatie kind en gezin) heeft met Voedingsjungle één doel: helderheid bieden in de wirwar aan voedingsadviezen.

Voedingsbeleid en inspirerende blogs


Telesuper en Voedingsjungle helpen pedagogisch medewerkers het eten en drinken dat zij aanbieden nog gezonder te maken. Zo kunnen Telesuper-klanten vrijblijvend gebruikmaken van een voedingsbeleid dat Voedingsjungle voor Telesuper heeft opgesteld. Daarnaast inspireert Voedingsjungle Telesuper-klanten met informatieve blogs over gezonde voeding, die klanten kunnen lezen in de webshop en in de nieuwsbrieven.

Nieuwsgierig naar de blogs van Voedingsjungle? HIER kun je er alvast een lezen over gezond broodbeleg.

Bijpassende themashops


Om het onze klanten gemakkelijk te maken, richt Telesuper bij de blogs van Voedingsjungle bijpassende themashops in. Zo kunnen klanten gelijk de genoemde producten in het winkelmandje leggen. Als je hierop klikt, vind je extra uitleg van Questionmark over waarom een product wel of niet in de Schijf van Vijf past. Bij producten die buiten de Schijf van Vijf vallen, geeft Questionmark een extra toelichting waarom het product (minder) geschikt is om dagelijks aan te nemen Op die manier hopen we pedagogisch medewerkers te ontzorgen én een gezonder voedingsbeleid aan te moedigen.

Gezonde boodschappen voor de kinderopvang bestellen was nog nooit zo makkelijk! Wil jij ook het gemak van Telesuper? Meld je direct aan als klant en begin gelijk met bestellen.