keurmerken-duurzaam-milieuvriendelijk-diervriendelijk-fairtrade-biologisch

Zo helpen wij jouw bedrijf of organisatie verspilling te verminderen

Duurzaamheid is één van onze kernwaarden. Daarom houden we niet van verspilling. Zonde voor het milieu én het budget. Hier lees je hoe we onze klanten helpen om verspilling te minimaliseren.

Duurzaam: verpakkingen in verschillende formaten


Omdat wij in ons distributiecentrum geen last hebben van ruimtegebrek, is ons assortiment veel uitgebreider dan het assortiment van een fysieke supermarkt. Van één product hebben wij diverse formaten verpakkingen. Dit kan een effectief hulpmiddel zijn om voedselverspilling tegen te gaan.

 

Weggooien is zonde


Heb je eigenlijk maar weinig aardbeienjam voor je kleinschalige woning, kinderopvang of bedrijfskantine nodig? Dan koop je een klein potje. Zo voorkom je dat de jam lang in de koelkast staat en uiteindelijk bederft. Weggooien is zonde. Kun je een bepaald formaat toch niet vinden in onze webshop? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Dan kijken wij of we toch iets voor je kunnen betekenen.

 

Verspilling minimaliseren door persoonlijk inkoopadvies


Een andere manier waarop je verspilling kunt minimaliseren, is door gebruik te maken van persoonlijk inkoopadvies. Veel organisaties hebben een vast budget, dus is het van belang om goed te kijken naar welke boodschappen echt nodig zijn. Daarom bieden wij persoonlijk inkoopadvies. Hierdoor maken wij de klant bewuster van de mogelijkheden. Soms is het bijvoorbeeld slimmer om voor een diepvriesvariant te gaan in plaats van voor vers. Wij merken dat onze klanten hierdoor daadwerkelijk minder voedsel verspillen. Wil je gebruikmaken van persoonlijk inkoopadvies? Neem dan contact met ons op.

Meer lezen over ons beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Klik dan HIER