telesuper-bezorgt-eetgemak-kleinschalig-wonen

Altijd verse boodschappen bij Telesuper, onder andere door geconditioneerd vervoer

Vers is bij Telesuper ook echt vers. Dankzij ons geconditioneerde vervoer en onze kwaliteitscontrole zijn onze producten gegarandeerd vers.

Als je sla, tomaten of aardbeien bestelt, wil je natuurlijk dat deze lekker vers zijn bij de bezorging. Daarom hebben wij niet alleen een gegarandeerde THT-datum bij de producten in onze webshop staan, maar zorgen we er ook op andere manieren voor dat de producten zo vers mogelijk zijn. Zo maken we onder andere gebruik van geconditioneerd vervoer.

 

Wat is geconditioneerd vervoer?


Wij vervoeren de boodschappen in duurzame, geconditioneerde bezorgwagens, die een gescheiden koelcompartiment hebben. Deze temperaturen controleren wij geregeld. Zo blijven de koel- of vriesproducten perfect op temperatuur wanneer ze naar jou onderweg zijn. Ongekoelde producten worden ongekoeld vervoerd, dat komt de kwaliteit ten goede!

 

Versgarantie door controle


Naast het controleren van de temperatuur bij het geconditioneerd transport, doen we ook een dagelijkse kwaliteitscontrole. Daarbij kijken we of onze verse producten geen tekenen van achteruitgang vertonen. Daarnaast controleren we of de houdbaarheidsdatum nog klopt. Verder zorgen we voor een zo hoog mogelijke omloopsnelheid van producten in ons distributiecentrum. Zo garanderen we dat de bestelde versproducten ook echt vers zijn.

 

Meer weten?


We zijn beschikbaar voor vragen over geconditioneerd vervoer en versgarantie. Via onze contactpagina kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen.