versmaaltijd-verse-maaltijd-kant-en-klaar-eetgemak-kinderopvang

Gezond warm eten met de verse kidsproof maaltijden van Eetgemak

Vers, gezond én lekker: dat zijn de kidsproof Eetkomeet-maaltijden die Telesuper in samenwerking met Eetgemak bij de kinderopvang bezorgt. Hier lees je er alles over:

Samenwerking tussen Eetgemak en Telesuper


Eetgemak levert verse maaltijden die gezond en lekker zijn, onder andere aan zorgorganisaties en ziekenhuizen. Onder de noemer Eetkomeet bereidt Eetgemak ook  kidsproof maaltijden voor de kinderopvang, die Telesuper - tegelijk met de rest van de boodschappen - op de locatie komt bezorgen.

Seizoensgebonden versmaaltijd


Eetgemak kiest bewust voor gerechten op basis van seizoensproducten. Daarom veranderen de maaltijden met de seizoenen mee. Als de sneeuwvlokken vallen, staat er stamppot op tafel en als de lammetjes door de wei springen, komen de raapsteeltjes en tuinbonen weer tevoorschijn. Weet je niet zo goed wat je wil bestellen? In het bestelsysteem van Telesuper staat al een aantal menu-suggesties klaar.

Gezonde, kindvriendelijke bereiding


Eetgemak kookt volgens de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum en werkt samen met voedingsdeskundigen en diëtisten. De verse maaltijden bevatten alle voedingsstoffen die de kinderen nodig hebben voor hun groei en ontwikkeling. Eetgemak houdt ook rekening met de dosering van zout en kruiden. Verder bereiden de medewerkers de maaltijden met gezondere varianten zoals volkorenpasta en zilvervliesrijst. En wat gebeurt er met de groenten? Die worden gestoomd, zodat er zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden blijven. Als de maaltijd klaar is, wordt die meteen teruggekoeld en luchtdicht verpakt

Allergie- en dieetvriendelijk


Op het kinderdagverblijf zijn er meestal kinderen met een allergie of met speciale voedingswensen. Daar spelen Eetgemak en Telesuper super op in. Voor kinderen met een voedselallergie maken we speciale dieetmaaltijden. We bieden alle dieetmaaltijden, behalve een notenvrij dieet. Daarnaast zijn er talloze vegetarische opties beschikbaar.

Verse kant-en-klaarmaaltijd bestellen


Wil je verse kant-en-klaarmaaltijden van Eetgemak gaan bestellen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.