nieuw-e-fulfilment-center-telesuper

Update verbouwing nieuwe locatie Telesuper: duurzaamheid hoog in het vaandel

In de laatste week van 2020 is het zover: dan verhuist Telesuper naar een nieuwe, toekomstbestendige locatie in Almere. Er zijn twee maanden verstreken sinds we de sleutels kregen en inmiddels is er al een hoop gebeurd! 

In september kregen we de sleutels van ons nieuwe E-Fulfilment Center in Almere en inmiddels is de verbouwing al vergevorderd. De stellingen staan inmiddels op z'n plek, zodat we straks alle producten overzichtelijk uit kunnen stallen voor onze pickers. In de voorgaande weken zijn de koelcel en de vriescel geplaatst (zie foto) en de koelmotoren opgehangen. In de aankomende week worden de eerste werkplekken op het nieuwe kantoor al ingericht. Het einde komt langzaam in zicht!

 

koelcel-nieuwe-locatie-telesuper

Duurzaam & groen


Duurzaam opereren is erg belangrijk voor Telesuper en dat zie je terug in het nieuwe pand. Binnenkort komt het hele (enorme!) dak vol te liggen met zonnepanelen. De koelingen, diepvries, LED-verlichting en zelfs de verwarming draait dan op zonne-energie die we zelf hebben opgewekt. Het nieuwe pand is dus straks 100% energie-neutraal en volledig los van gas. Samen met onze groene bezorgbussen maakt dat Telesuper klaar voor een duurzame toekomst.

Bekijk hier nog een paar foto's van de verbouwing:

verbouwing-nieuwe-locatie-telesuper

verbouwing-nieuwe-locatie-telesuper-almere

sloop-nieuwe-locatie-telesuper