telesuper-verhuisd-nieuw-pand-coop

Telesuper is verhuisd naar nieuw, duurzaam E-Fulfilment Center

Een goed begin van het nieuwe jaar: Telesuper is verhuisd naar een nieuw E-Fulfilment Center. Het pand aan de Damsluisweg in Almere wordt volledig energieneutraal gemaakt en biedt vier keer zoveel ruimte als het vorige. Genoeg ruimte om onze groei voort te zetten, samen met onze partner Coop.

Na een korte, intensieve verbouwing en verhuizing is ons nieuwe, duurzame E-Fulfilment Center helemaal klaar voor gebruik. De nieuwe bedrijfshal is zo’n 13 duizend m2 groot, vier keer groter dan de vorige. Die ruimte hebben wij hard nodig, want in ons nieuwe pand gaan wij ook de online orders van onze partner Coop verzamelen en bezorgen.

Intensivering van de samenwerking met Coop


Coop heeft sinds 2018 vijftig procent van de aandelen van Telesuper in handen en en trekt nu haar E-commerce naar een hoger plan door de samenwerking met Telesuper te intensiveren. Door deze groeiende samenwerking werd het oude pand van Telesuper al snel te klein. In het nieuwe onderkomen is genoeg ruimte voor onze 300 medewerkers om de groei voort te zetten.

Energieneutraal gebouw


Omdat duurzaamheid bij Telesuper hoog in het vaandel staat, wordt het pand uit de jaren 80 volledig energieneutraal gemaakt. Medio maart worden zonnepanelen op het dak geplaatst, die genoeg energie gaan bieden om de koel- en vriescellen, LED-verlichting en zelfs de verwarming draaiende te houden. Samen met onze groene busjes gaan wij voor een duurzame toekomst!

Neem hier alvast een kijkje in het nieuwe pand:

entree-nieuw-pand-telesuper-coopEntree van Telesuper

bovenaanzicht-nieuw-pand-telesuper-damsluisweg-almereBovenaanzicht E-Fulfilment Center

distributiecentrum-nieuw-pand-telesuper-coopDistributiecentrum

kantoor-telesuper-nieuw-pand-almere Kantoorruimte

Wil je ook gebruik maken van de diensten van Telesuper? Neem dan gerust contact met ons op.