Bestel uw boodschappen binnen budget

Superhandig: overzicht van de uitgaven met budgetbeheer van Telesuper

De budgetbeheer-tool van Telesuper houdt jouw zakelijke uitgaven automatisch bij. Zo heb je altijd overzicht van je onkosten. Hier lees je hoe het werkt:

Wat is de budgetbeheer-tool?


In de webshop van Telesuper vind je in het menu de budgetbeheer-tool. Deze tool brengt je zakelijke uitgaven in kaart en laat precies zien hoeveel geld je nog te besteden hebt.

Hoe werkt het budgetbeheer?


Als je de budgettool wilt gaan gebruiken, vul je in wat je budget per jaar is. Vervolgens zie je na elke bestelling hoeveel nog van het budget over is. Ook kun je externe uitgaven toevoegen (bijvoorbeeld voor de bloemist of het postkantoor), zodat je een compleet beeld hebt van je onkosten.

Wil je ook je budget per locatie, per afdeling of zelfs per cliënt kunnen instellen? Neem dan contact met ons op. 

Welke informatie geeft de budgettool?


Als je binnen budgetbeheer op 'overzicht' klikt, krijg je in een staafdiagram het overzicht van je uitgaven te zien. De groene balk geeft aan hoeveel van je budget je al hebt gebruikt. De blauwe balk staat voor het deel wat je nog niet hebt besteed. Zit je over je limiet? Dat zie je aan de rode balk. Je kunt dit overzicht per week, maand, kwartaal of jaar bekijken. Ook handig: tijdens het vullen van je digitale winkelmandje zie je bovenin je scherm hoeveel budget er nog over is.

Welke filters kun je toepassen?


Onder het kopje 'budgetinstellingen' kun je ervoor kiezen om de bezorgkosten te in- of excluderen. Zo is dat mogelijk voor meerdere zaken, bijvoorbeeld de kosten voor de emballage: het verpakken van artikelen. De budgettool toont dus precies datgene wat jij wilt zien.

Wat kan ik met het budgetoverzicht?


Je kunt op ieder moment jouw budgetoverzicht downloaden in PDF; handig voor de administratie. En omdat de budgetmodule op basis van bestellingen een prognose maakt van het jaarlijkse eindgebruik, is het nog gemakkelijker om binnen een begroot budget te blijven.

Wil je zien hoe de budgettool werkt? Bekijk hier dan de demo-versie.