Telesuper-supermarktassortiment-assortiment-supermarkt

Supermarktassortiment van Telesuper – Voor elk wat wils

Of je nu een A-merk, huismerk of budgetmerk wilt hebben, in onze webshop vind je het allemaal. Zo bestel je gemakkelijk en snel de juiste boodschappen voor de kleinschalige zorg, kinderopvang of je bedrijf.


Compleet assortiment


In onze webshop bieden wij het complete supermarktassortiment van Coop aan. Denk hierbij aan verse sla, maar ook aan spinazie uit de diepvries, houdbare producten en non-food, zoals handzeep en deodorant. Verder houden we rekening met dieet- en allergiewensen. Voor lactosevrije melk, glutenvrij brood of een heerlijke vegetarische schnitzel kun je namelijk ook bij ons terecht.

 

Klein bestellen binnen het supermarktassortiment


Het ideale van zo’n supermarktassortiment is dat je klein kunt bestellen. Heb je bijvoorbeeld maar één limoen nodig voor je kleinschalige woonvorm? Dan hoef je er ook maar één te bestellen, in plaats van een net met meerdere limoenen. Zo bestel je precies de hoeveelheid die je nodig hebt. Super toch?

 

Verschillende merken


Naast veel keuze in producten, hebben we ook een variatie van merken in het supermarktassortiment. Bij Telesuper vind je Douwe Egberts, Campina, Pickwick en Unox, maar ook huismerken zoals G’woon en Melkan. Daarnaast leveren we budgetmerken, zoals Ok€ voor een bodemprijs. Wil je beter boodschappen doen voor dierenwelzijn en milieu? Daarvoor bestaat de Telesuper Puur-lijn, met enkel biologische en duurzaam geproduceerde producten.


Andere opties


Naast het supermarktassortiment bieden wij ook grootverpakkingen aan. Wil je hierover meer weten, of wil je een product bestellen dat niet in het assortiment zit? Neem dan contact met ons op.