directie-Telesuper-Coop

Coop, de strategische samenwerkingspartner van Telesuper

Coop is al jaren partner van Telesuper. Eind december 2020 werd de samenwerking flink geïntensiveerd: Coop en Telesuper betrokken samen een nieuw distributiecentrum in Almere, van waaruit Telesuper ook de online orders van Coop verzamelt en bezorgt.

Samenwerking met Coop


Je ziet het al aan het oranje Coop-wolkje in het Telesuper-logo: Telesuper en Coop zijn trouwe samenwerkingspartners. De samenwerking tussen Coop en Telesuper kwam jaren geleden al tot stand en sindsdien is deze steeds uitgebreid en verstevigd. De partnership houdt niet alleen in dat Telesuper het Coop-assortiment levert aan haar klanten, maar ook dat Telesuper sinds eind 2020 de online bestellingen van Coop verzamelt en bezorgt. Dat gebeurt vanuit het nieuwe, gezamenlijke distributiecentrum in Almere. Ook zit commercieel directeur Gerard Koning van Coop sinds begin 2021 bij Telesuper in de directie.

Voordelen van de partnership


De samenwerking biedt beide partijen voordelen op. Telesuper-oprichter Johan Dekker: “Omdat we zijn aangesloten bij Coop, kunnen we gebruik maken van de scherpe inkoopcondities van Superunie”, zegt Dekker. “Dat zorgt ervoor dat we tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Daarnaast zie je steeds vaker dat huismerken aan populariteit winnen, ook omdat die producten steeds beter worden. En het is die combinatie die ervoor zorgt dat we een uitstekend aanbod hebben aan reguliere producten, aangevuld met hele specifieke foodserviceproducten." 

Toekomst


In samenwerking met Coop beoogt Telesuper de groeidoelstellingen versneld te verwezenlijken. Dekker: "Het is onze ambitie om over twee à drie jaar zo'n vijf- tot zevenhonderd medewerkers te hebben in plaats van de ruim driehonderd die we nu hebben."

Op de foto (v.l.n.r.:): Johan Dekker, Gerard Koning en Marco Verduijn. 

Interesse om bij Telesuper te werken? Kijk dan eens op werkenbijtelesuper.nl