Wij waren op Zorgtotaal

Wij waren op Zorgtotaal 2019: Bedankt voor je bezoek!

Wij waren aanwezig op Zorgtotaal 2019. Misschien hebben wij elkaar de hand geschud en met elkaar gesproken. We kunnen ons voorstellen dat een bezoek aan onze stand naar meer smaakt. Heb je na de beurs nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Ken je ons van Zorgtotaal?


Wie weet, heb je ons zien staan bij onze stand op Zorgtotaal 2019 en ben je benieuwd naar onze service. We zijn een online supermarkt die op bestelling bezorgt bij kleinschalige woonvormen, kinderopvangcentra en bedrijven. Misschien hebben we je tijdens een gesprek al het één en ander uitgelegd, maar op onze website staat nog veel meer informatie. Kijk gerust eens rond in onze online supermarkt.

Persoonlijk gesprek


Bij Telesuper geloven we dat persoonlijk contact bijdraagt aan een volwaardig partnerschap. Ook bieden we service op maat. Daarom geven we je graag aanvullende informatie over onze prijzen en service in een uitgebreid persoonlijk gesprek. Door een langdurige relatie met jou als klant, leren wij je steeds beter kennen. Zo kunnen we je ook steeds beter helpen met het bestellen van de boodschappen en je adviseren over nieuwe mogelijkheden. Er is namelijk zoveel meer dan alleen boodschappen leveren. Hopelijk hebben we dat ook aan je laten merken op Zorgtotaal.

De beste service door samenwerking


De beste service kunnen wij alleen leveren door écht goed samen te werken. Dat doen we met jou als klant, maar ook met partners zoals Coop en met onze collega's van het magazijn en de bezorging. Samenwerking verloopt efficiënt via technologie waar dat kan, maar we doen het liever persoonlijk, waar dat mogelijk is. We hebben een oprechte drive om het goed te doen voor de klant. Dat maakt het verschil!

Dit was het team van Zorgtotaal:


 

Kees van oorschot; salesmanager; kees.vanoorschot@telesuper.nl; 06-10416026

KEES VAN OORSCHOT
salesmanager
E-mail: kees.vanoorschot@telesuper.nl
Telefoon: 06-10416026MARIEKE JONGSMA
accountmanager
E-mail: marieke.jongsma@telesuper.nl
Telefoon: 06-36239487

 RONALD LEKKERKERKER
commercieel directeur
E-mail: ronald.lekkerkerker@telesuper.nl
Telefoon: 06-29071710