Ruim assortiment in elke prijsklasse

Ruime keuze voor elk budget bij Telesuper

Wanneer je wilt kiezen uit een totaal supermarktassortiment, grootverbruiksassortiment, maaltijden en maaltijdcomponenten ben je bij Telesuper aan het juiste adres. We hebben zowel A-merken als huis- en budgetmerken in het assortiment.

Producten per budget


In onze online supermarkt vind je een uitgebreid assortiment in zuivel en diepvriesproducten en verse groenten en fruit. Verder bieden we kant- en-klaar maaltijden of maaltijdcomponenten. Ook grootverbruikartikelen zoals vlees, soep, koffieproducten en schoonmaak- en kantoorartikelen kun je bij ons eenvoudig bestellen in de webshop. Voor elk budget hebben we een geschikte prijs.

 

Voor elke prijsklasse


Naast de bekende A-merken zoals Douwe Egberts, Campina, Pickwick, Unox en Peijnenburg, voert Telesuper ook huismerken zoals g'woon en Melkan. Dit zijn scherper geprijsde producten van dezelfde kwaliteit als die van A-merken. Wil je producten inkopen voor een absolute bodemprijs? Bij Telesuper vind je diverse budgetmerken, zoals Ok€. Die vallen in de laagste prijsklasse. Ze zijn eenvoudig te herkennen aan de witte verpakkingen met kleurrijke illustraties.

 

Verschillende prijzen voor elk dieet


Dan is er ook nog de Telesuper-Puurlijn voor de bewuste klant. Die bestaat uit uitsluitend biologische producten. Voor speciale dieëten, zoals lactose-, suiker- en glutenvrij of vegetarisch vind je bij ons ook een ruim assortiment in elke prijsklasse. Deze staan in de webshopcategorieën 'Vis, kip, vis en vega' en 'Reform- en dieetproducten'. Verder kun je filteren op deze artikelen. Ook dan komen ze overzichtelijk in beeld. Ook hiervan vind je verschillende merken voor elk budget.