receptenmodule-telesuper

Nieuw: vind snel recepten op maat met de receptenmodule van Telesuper

Werk je in de zorg en ben je op zoek naar een leuk recept om samen met je bewoners te maken? Ben je pedagogisch medewerker en wil je jouw kinderen blij maken met een vrolijke fruitsnack? Of zoek je inspiratie voor nieuwe salades voor in het bedrijfsrestaurant? Je vindt het allemaal snel en makkelijk in de nieuwe receptenmodule van Telesuper. 

Voor iedereen het ideale recept

Dankzij de handige filters in de Telesuper-receptenmodule vind je binnen no time wat je zoekt. Je kunt filteren op gang (zoals lunch, hoofdgerecht of tussendoortje), op moeilijkheid (eenvoudig/gemiddeld/moeilijk) en ook op allergie of dieet. Dat laatste is prettig als je bewoners, kinderen of collega’s hebt die bijvoorbeeld geen gluten mogen of vegetarisch eten. 

Recept op maat

Heb je een lekker recept gevonden? Dan vul je in voor hoeveel personen je het gerecht wilt gaan maken. Vervolgens kun je met één klik op de knop alle benodigdheden in je winkelmandje leggen. Bij alle ingrediënten bieden we bovendien een lijst met alternatieven, zodat je het product kan selecteren dat bij jou en jouw budget past. Zo kun je verse sperziebonen bijvoorbeeld makkelijk vervangen door sperziebonen uit de diepvries. 

Printbare recepten en kookvideo’s, de ideale combinatie

De bereidingswijze van alle recepten wordt stap voor stap uitgelegd. Kook je met bewoners? Dan is het handig om het recept uit te printen en uit te delen. Dat doe je met één druk op de knop. Bij veel gerechten kun je ook kookvideo’s bekijken van onze partner Coop Supermarkten. Zo leer je in een notendop alle tips en tricks en wordt koken een stuk leuker en makkelijker. 

Maak je eigen receptenboekje

Is een recept goed bevallen? Dan bombardeer je deze tot favoriet door op het sterretje naast het recept te klikken. Zo bouw je samen met je collega’s aan een lijst met recepten waar jouw bewoners, kinderen of collega’s blij van worden. Een soort online receptenboekje, van waaruit je ook gelijk de benodigdheden kunt bestellen. Handig toch? 

Nieuwsgierig geworden? In onze DEMO webshop kun je een kijkje nemen in de receptenmodule.