webshop-telesuper-factuur-prijsgarantie-gegarandeerde-prijs

Prijsgarantie van Telesuper – Super toch?

Bij Telesuper krijg je prijsgarantie. Je betaalt altijd de bedragen die in de webshop staan vermeld. Deze prijzen krijg je ook op je factuur te zien.

Wat is de prijsgarantie?


Bij Telesuper geven we prijsgarantie. Dat betekent dat de prijs die je op het moment van bestellen in de webshop ziet, ook écht de prijs is die je betaalt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

 

Prijsgarantie voor aanbiedingen


Stel je voor: je bestelt voor over drie weken een zak soep die nu in de aanbieding is. Krijg je dan op je factuur de aanbiedingsprijs of de prijs van over drie weken te zien? Ook hier geldt: de prijs die je op het moment van je bestelling ziet, is de prijs die we in rekening brengen. Houd onze aanbiedingen dus goed in de gaten. Dankzij de prijsgarantie kun je slim inkopen. Heb je een product over een paar weken pas nodig, maar is het nu met korting verkrijgbaar? Dan kun je dit al bestellen voor een paar weken later.

 

Facturen controleren


Of je écht de juiste prijs hebt betaald, kun je eenvoudig controleren door je factuur en je online bestellingsoverzicht met elkaar te vergelijken. Klopt er iets niet? Neem dan gerust contact met ons op. We doen alles voor onze prijsgarantie, maar ook wij maken wel eens een foutje. In dat geval kijken wij graag wat we voor je kunnen betekenen.