portieverpakkingen-bij-telesuper

Portieverpakkingen voor bedrijven en organisaties

Portieverpakkingen zijn superhandig. Denk aan kleine kuipjes honing voor door de thee, een portieverpakking kersenjam of een kleine portie boter. Telesuper levert een veelzijdig assortiment van verpakkingen per portie aan bedrijven en organisaties.

Wat zijn portieverpakkingen?


Portieverpakkingen, oftewel monoverpakkingen, zijn kleine doosjes, zakjes of kuipjes waarin één portie van een bepaald product zit. Zoals suikerstaafjes voor door de koffie, één portie Optimel voor bij de lunch of één portie verpakte ham.

Waarom zijn portieverpakkingen handig?


In je kleinschalige woonvorm kun je bijvoorbeeld per cliënt portieverpakkingen klaarleggen voor het ontbijt en inspelen op hun speciale wensen. De één heeft nu eenmaal liever jam op het brood en de ander pindakaas. Je kunt ook al meteen klaarleggen wat de bewoner allemaal nodig heeft: boter, een boterham en een portieverpakking broodbeleg. Dat is overzichtelijk en hygiënisch. In de kinderopvang kun je het ook zo doen en de kinderen stimuleren om zelf hun brood te smeren.

 

Welke producten zijn in portieverpakking beschikbaar?


Misschien denk je als eerste aan broodbeleg, maar er zit nog veel meer in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan partjes stoofperen of ander fruit, appelmoes en drinkyoghurt. Ook lekkere toetjes kun je in de webshop vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rijstdessert of kersenyoghurt, maar ook voor een traktatie zoals een chipolata bavarois. En voor de bedrijfskantine? Voor de koffiecorner hebben we onder andere portieverpakkingen honing, suiker en melk. Ons assortiment voor de koffiecorner is nog veel uitgebreider. Wil je hierover meer weten? Klik dan hier.

Nieuwsgierig naar ons assortiment van portieverpakkingen? Klik dan rechtsboven op het oranje vlak met 'Demo webshop' en neem eens een kijkje in onze webshop.