Veelzijdig assortiment non-food: kantoorartikelen, EHBO-benodigdheden en meer

Of je nu op zoek bent naar ballonnen voor een feestje of naar markeerstiften voor op kantoor, je kunt het bij Telesuper bestellen. In onze webshop vind je een veelzijdig assortiment aan non-foodproducten.

Non-food items


In onze webshop bieden wij verschillende non-food producten. Hier bestel je kantoorartikelen zoals balpennen, markeerstiften, paperclips en zelfklevende etiketten, maar ook allerhande producten voor de bedrijfskantine. Dat zijn bijvoorbeeld koffiebekers van Douwe Egberts of roerstokjes. Kortom: ook alles voor de koffiehoek kun je in de webshop vinden.

 

Hygiëneproducten


We vinden het belangrijk om onze klanten te ondersteunen bij het creëren van een schone, frisse werkomgeving. Daarom bieden wij verschillende non-foodproducten die gericht zijn op de hygiëne. Denk hierbij aan mondkapjes, reinigingsdoekjes, handzeep, diverse schoonmaakmiddelen en handschoenen. Ook Kleenex tissues, vochtig toiletpapier en handgel ontbreken niet in het assortiment.

 

Non-food voor een feestje


Is er een werknemer of collega jarig? Dan kun je de kantine versieren met onze ballonnen. Verder hebben we vlagprikkers en satéprikkers voor de hapjes bij de borrel. Daarnaast bieden we inpakpapier voor cadeau-artikelen.

 

EHBO-artikelen


Voor de kleine ongelukjes op het werk, ben je snel uit de brand geholpen met de EHBO-artikelen uit de webshop. Zo zijn pleisters, gaaskompressen en desinfectie-alcohol altijd handig om op voorraad te hebben, net zoals betadine-oplossing en verband.

 

Geurige en kleurige sfeer


Theelichten, waxinelichten en geurstokjes kunnen extra sfeer brengen in de kantine. In de webshop vind je theelichten en geurstokjes met verschillende geuren. Verder zijn er waxinelichtjes in diverse kleuren om gezelligheid te creëren. Wist je dat we ook houtskool en aanmaakblokjes voor de bedrijfsbarbecue verkopen?

 

Diverse non-foodartikelen


Dan zijn er ook nog een aantal diversen die goed van pas komen in de kantine. Denk hierbij aan aanstekers, pedaalemmerzakken, containerzakken en toiletpapier. Dit is nog maar een kleine greep uit het assortiment. Wil je weten wat we nog meer hebben? Klik dan op de categorie non-food in de webshop.

 

Grootverpakkingen


Veel van deze producten zijn ook in grootverpakking beschikbaar. Wil je hierover meer weten? Klik dan hier.