telesuper-maatwerk-bezorging-op-maat

Telesuper denkt met je mee en levert waar nodig maatwerk

Telesuper levert maatwerk bij o.a. voedingswensen, bezorging en ICT-oplossingen. Dat betekent een heleboel flexibiliteit. We stemmen onze producten en diensten graag af op jouw wensen.

Telesuper richt zich op kleinschalige woonvormen, kinderopvangcentra en bedrijven. Wij doen er alles aan om onze producten en diensten op deze klantgroepen af te stemmen. Wij weten dat jij specialist bent in je bedrijf of organisatie. Dit proberen wij ook te zijn op het gebied van de bezorging van de boodschappen. Dat is waarom wij maatwerk bieden in onze diensten.

Vaste leverdagen


Wat betekent dat concreet? We zijn flexibel. Zo is het mogelijk om afspraken met ons te maken over een vaste bezorgdag en -tijd. Zo krijg je de boodschappen iedere week op hetzelfde moment, binnen een tijdsbestek van twee uur. Het inruimen van de boodschappen door onze chauffeur behoort ook tot de mogelijkheden. Dat bespaart een hoop tijd en gesjouw!

Assortiment op maat


Ook houden we rekening met speciale voedingswensen, bijvoorbeeld een glutenvrij dieet. In de webshop zijn talloze lactose- en glutenvrije producten te vinden. Ook hebben we een heleboel vegetarische producten. In de demo webshop kun je een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment. Dat ons assortiment uitgebreid is, betekent niet dat wij alles hebben. Maar dat is meestal geen probleem. Mis je iets in het assortiment? Neem dan gerust contact met ons op of doe in de webshop een productaanvraag. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

ICT-oplossingen


Tot slot kunnen wij jouw bedrijf of organisatie verder ontzorgen op het gebied van inkoop en administratie. Bij Telesuper heb je standaard toegang tot de handige budgettool en afnamerapportage, maar op dit gebied is er nog veel meer mogelijk. Bel gerust met onze klantenservice indien je hier interesse in hebt.