werken-bij-telesuper

Superleuk: kom werken bij Telesuper

Ben je op zoek naar een baan en pas jij binnen de visie en waarden van Telesuper? Wie weet, hebben wij een plekje voor je in ons bedrijf. Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Over werken bij Telesuper


Telesuper is een online supermarkt voor de zakelijke markt die de afgelopen jaren een enorme groei en ontwikkeling heeft doorgemaakt. Zo zijn verzamelen en bezorgen we sinds 2021 ook de online orders van Coop.nl. Dit zorgt ervoor dat werken bij Telesuper altijd uitdagend is. Wij het belangrijk het beste uit onze werknemers te halen en daardoor zijn er ook genoeg mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling binnen Telesuper.

Wie werken er allemaal?


Vanwege onze aanhoudende groei hebben we hebben bijna altijd plek voor nieuwe boodschappenverzamelaars en enthousiaste chauffeurs die met een glimlach de boodschappen naar de klanten brengen. Maar misschien lijkt het je leuker om op de klantenservice te werken? Of zie jij je toekomst in de ICT? Ook op die afdelingen hebben we regelmatig leuke nieuwe jobs. Kijk voor een actueel overzicht van beschikbare banen op www.werkenbijtelesuper.nl. We kijken uit naar je reactie!

Telesuper biedt kansen


Wij geven mensen die, om wat voor reden dan ook, moeilijk aan het werk komen graag een kans. Bij ons werken bijvoorbeeld jongeren met een Wajong-indicatie en jongeren die vallen onder het doelgroepenregister. Daarnaast werken er mensen vanuit bijvoorbeeld een re-integratieproject. Meer informatie daarover vind je hier. Telesuper geeft iedereen graag een kans. Daarom nemen onze jobcoaches de tijd om iedereen te helpen het beste uit zichzelf te halen. In onze visie is ieder mens uniek, ook in zijn kunnen en doen. Met deze insteek zorgen wij ervoor dat iedere werknemer en stagiair kan doen wat hij leuk vindt en waar hij goed in is.

Meer lezen over werken bij Telesuper? Ga dan naar onze speciale site voor toekomstige werknemers en bekijk welke jobs beschikbaar zijn: www.werkenbijtelesuper.nl