koffiehoek-bedrijfskantine-coffeecorner-bedrijfscatering

Alles voor de koffiehoek van je bedrijf

Bij Telesuper ben je snel klaar: je bestelt alles voor de koffiecorner van je bedrijf in een handomdraai. Een ander voordeel: veel producten zijn ook in grootverpakking beschikbaar.

De koffiehoek: van cafeïnevrije snelfiltermaling tot echte espressobonen


In onze webshop bieden wij een ruim koffiecorner-assortiment aan, van cafeïnevrije snelfiltermaling tot echte espressobonen. Voor de theeliefhebber hebben we ook genoeg keuze: earl grey, groene thee en Engelse melange bijvoorbeeld. Ook bio- en fruitsappen, frisdrank en vers brood zijn in onze webshop verkrijgbaar. Maar ons aanbod voor de koffiehoek gaat verder dan dat.

 

Koffievarianten voor elk apparaat


Of er nu een gewone Senseo of een geavanceerde koffiemachine in de koffiehoek staat, in onze webshop zijn koffievarianten voor bijna elk apparaat beschikbaar. Er zijn koffiebonen, maar ook snelfiltermaling en senseopads. Ook hebben we alles wat je in je koffie doet: suikerstaafjes, melk en roerstaafjes bijvoorbeeld. Voor de theeliefhebbers is er een uitgebreid thee-assortiment met extraatjes, zoals honing.

 

(Gezonde) snacks voor de bedrijfskantine


Wij leveren allerlei producten voor in de fruitmand naast de koffieautomaat. Bananen, mandarijnen en appels: voor een gezonde snack is er genoeg keuze. Ook voor de lekkere trek hebben we genoeg in het assortiment. Denk aan roze koeken, mergpijpjes en ontbijtkoekrepen in portieverpakkingen.

 

Grootverpakkingen voor de koffiehoek


Telesuper richt zich ook op het grootverbruik van bedrijven en organisaties. Daarom leveren wij veel producten ook in grootverpakking.