kinderopvangassortiment-kinderopvang-kinderdagverblijf-peuterspeelzaal-bso

Super voor de kids: Het kinderopvangassortiment van Telesuper

Ben je op zoek naar gezonde tussendoortjes, knutselspullen of drinkbekers voor jouw kinderdagverblijf of peuterspeelzaal? In de webshop vind je bijna alles wat je op de kinderopvang nodig hebt.

Dieetwensen en allergieën


Heb jij kinderen op de kinderopvang die geen gluten of noten mogen? Die vegetarisch of veganistisch eten? Geen probleem: wij bieden een breed assortiment met voldoende keuze in o.a. vegetarische, veganistische, gluten-, lactose- en notenvrije producten. In onze webshop kun je daar makkelijk op filteren. Ook bij de verse maaltijden die wij leveren in samenwerking met Eetgemak kun je allergieën of dieetwensen aangeven. Zo bestel jij snel en gemakkelijk producten die geschikt zijn voor jouw kinderen.

Luieremmers, billendoekjes en slaapzakken


Naast goede en gezonde voeding kun je bij ons ook terecht voor alle andere spullen die je nodig hebt op de kinderopvang. Niet alleen luiers en billendoekjes, maar zelfs spenen, drinkbekers, slaapzakjes en luieremmers. Bij ons ben je dus in één keer klaar.

Knutselen en feesten


Ook voor feestartikelen en knutselspullen hoef je de deur niet meer uit. Peuterlijm, ballonnen, uitdeelcadeautjes, kleurpotloden en slingers: ook deze bestel je gelijk met je dagelijkse boodschappen.

Wil je meer informatie over bestellen bij Telesuper? Neem gerust contact met ons op.