telesuper-maatwerk-bezorging-op-maat

Grootverpakkingen voor kinderopvang, zorg en bedrijven

Van 10 kilo waspoeder tot 100 stuks theezakjes: Telesuper levert een eindeloze variatie aan artikelen in grootverpakking. Wil je groot inkopen? In onze webshop doe je dat voordelig!

One stop-shopping


Voor de kleinschalige zorg, kinderopvang en bedrijfskantine zijn soms grote hoeveelheden van bepaalde producten nodig. Omdat wij willen dat je bij Telesuper in één keer klaar bent met de boodschappen, kun je ook voor grootverpakkingen bij ons terecht. Denk aan grote verpakkingen theezakjes of koffiebonen voor de koffiehoek of XL-verpakkingen bouillon of mayonaise voor in de keuken.

Non-food in XL-verpakkingen


Ook non-food leveren wij in grootverpakkingen. Bijvoorbeeld 200 stuks vaatwasblokjes, 5 liter afwasmiddel of 10 kilo waspoeder. Handig voor als er dagelijks heel wat wasjes draaien, bijvoorbeeld op de kleinschalige woonvorm of op het kinderdagverblijf.

We hebben nog veel meer artikelen speciaal voor de kinderopvang. Meer informatie hierover vind je bij ons speciale kinderopvangassortiment.

Grootverpakkingen en kleine aankopen combineren


Bij ons kun je dus kleine aankopen uit het supermarktassortiment combineren met aankopen uit het groothandelsassortiment. Hoef je niet ook nog een keer apart naar de groothandel. Ook fijn: bij Telesuper zijn de prijzen van grootverbruikartikelen een stuk lager dan bij de traditionele groothandel. Daarom koop je bij ons voordelig in!