telesuper-logo-foodservice-foodserviceverpakking

Foodserviceverpakkingen: ook die vind je bij Telesuper

Bij Telesuper bieden we niet alleen het supermarktassortiment, maar ook foodserviceverpakkingen van allerlei uiteenlopende producten.

Wat zijn foodserviceproducten?


Foodserviceproducten zijn speciale producten die niet in de supermarkt te koop zijn, maar wel in groothandels. Dit kunnen producten in een grootverpakking zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook gaan om een speciaal professioneel merk dat je niet in de reguliere supermarkt vindt. Telesuper biedt veel van deze producten aan in de webshop, dankzij de samenwerking met groothandels. We hebben dus het supermarktassortiment van Coop én een aanvullend assortiment in de vorm van foodserviceverpakkingen. Super toch?

Voorbeelden foodserviceproducten


Zo kun je in de webshop van Telesuper bijvoorbeeld terecht voor glazen horecaflesjes met bijvoorbeeld appelsap of cola, peper- en zoutzakjes en grote hoeveelheden gesneden groente. Kortom: producten die je vaak niet in het normale supermarktassortiment vindt. Bij Telesuper kun je zo in één keer klaar zijn met de boodschappen en heb je alles van het merk en in de hoeveelheid die jij wenst. 

Hoe vind ik een foodserviceverpakking?


Je vindt de foodserviceverpakkingen door in onze webshop op “foodserviceverpakking” te filteren. Dat doe je in het filtermenu aan de linkerkant. Heb je vragen, of wil je graag een foodserviceproduct bestellen dat niet te vinden is in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.