feestdagen-assortiment-pasen-kerst-sinterklaas-feestdagenassortiment

Elk feest is superspeciaal met Telesupers feestdagenassortiment

Is de Sint weer in het land, moet de kerstboom opgetuigd worden of is het tijd voor een vrolijke paasbrunch? Voor bijna elke feestdag heeft Telesuper een speciaal assortiment in de webshop. Inkopen voor de feestdagen doe je snel en gemakkelijk bij ons!

Feestdagenassortiment in een speciale categorie


Tijdens de feestdagen is er een speciaal feestdagenassortiment beschikbaar dat je kunt bestellen via de webshop. Wij inspireren je graag voor deze gezellige periode. Daarom staan de leukste en heerlijkste producten voor je klaar in een speciale categorie op onze webshop. Tegen de tijd dat de Sint in het land arriveert, verschijnt op onze webshop het Sinterklaasassortiment. Daarna is het tijd voor onze kerstspecials en als het lente wordt, verschijnt het Paasassortiment weer op de website. Zo is er voor bijna elke feestdag iets leuks te vinden.

 

Divers assortiment


We willen je graag een complete feestervaring bieden. Daarom leveren we een divers assortiment. Dat betekent dat we niet alleen kruidnoten van de Sint leveren, maar ook lekkere hapjes zoals tapas van zoete pepers gevuld met roomkaas. Overheerlijk! En wil je de kleinschalige woonvorm, dagopvang of de koffiecorner van je bedrijf versieren? In onze webshop verkopen we ook feestartikelen.

 

Op is op


Omdat ons assortiment er speciaal voor de feestdagen is, kopen we dit minder groot in. Dat betekent dat er minder van deze producten op voorraad is, dan van de producten die we het hele jaar door verkopen. Wees er daarom snel bij, want op is op in onze webshop!