telesuper-bezorgt-eetgemak-kleinschalig-wonen

Warme maaltijden voor kleinschalig wonen dankzij samenwerking met Eetgemak

Dankzij de samenwerking tussen Eetgemak en Telesuper kunnen er in de kleinschalige woonvorm gezonde, warme en lekkere kant-en-klaarmaaltijden op tafel worden gezet.

Gezonde en lekkere versmaaltijd


Wat is beter dan een gezonde én lekkere maaltijd voor de bewoners van de kleinschalige woonvorm? De medewerkers doen natuurlijk enorm hun best om een goede maaltijd te bereiden, maar soms is het daarvoor te druk. Daarom biedt Telesuper gezonde kant-en-klaarmaaltijden aan. En dat is hartstikke gemakkelijk door de samenwerking met Eetgemak.

 

Over de samenwerking


Eetgemak is een leverancier van verse maaltijden in verschillende consistenties die naast gezond ook lekker zijn. Eetgemak maakt de maaltijden kant-en-klaar en kookt volgens de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Daarnaast werkt het bedrijf samen met voedingsdeskundigen en diëtisten. Telesuper bezorgt vervolgens de maaltijden - tegelijk met de rest van de boodschappen - op locatie. Het resultaat: een stuk minder werk voor de medewerkers van de kleinschalige woonvorm, maar toch staat er een supergezonde maaltijd op tafel!

 

Hoe bestel je een Eetgemak-maaltijd?


Eetgemak-maaltijden en maaltijdcomponenten kun je op verschillende manieren bestellen. Als je geen speciale voedings- of dieetwensen hebt, bestel je het gemakkelijkst via de webshop. Typ in de zoekbalk 'Eetgemak' en het assortiment verschijnt vanzelf. Heb je speciale voedingswensen, bijvoorbeeld vegan, halal, zoutloos, gemalen of dikvloeibaar? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat je binnen jouw Telesuper-omgeving Eetgemak-maaltijden op maat kunt bestellen.