vers-brood-warme-bakker-telesuper

Knapperig, dagvers brood van Telesupers warme bakker

Heerlijk: de geur van dagvers brood van de warme bakker. Met Telesuper maak je de bewoners van je kleinschalige woonvorm, de kids op jouw kinderdagverblijf of je collega’s in de bedrijfskantine blij met verse broodjes, die op de dag zelf gemaakt zijn.

De echte warme bakker


Voor de kleinschalige woonvorm, het kinderdagverblijf en de bedrijfskantine hebben wij dagvers brood in het assortiment. Dat komt niet van de supermarkt, maar van de warme bakker. Die levert verwennerijen zoals croissants en kaiserbroodjes, maar ook heerlijke zachte boterhammen met een knapperig korstje.

 

Dagvers


Elke nacht bakt de lokale warme bakker dit verse brood voor Telesuper. Het brood wordt een paar uur later afgeleverd bij ons magazijn, waarna onze bezorgers op pad gaan om ze tegelijk met de rest van de boodschappen te bezorgen. Zo komt het brood heerlijk vers bij de klant aan.

 

Dagvers brood voor kleinschalige woning, kinderopvang en bedrijfskantine


Verwen de bewoners van een kleinschalige woonvorm met versgebakken brood in de ochtend, of zorg ervoor dat de kids op de kinderopvang een zachte boterham hebben tijdens hun lunch. Ook aan bedrijven leveren we dagvers brood van de warme bakker. Overigens is het ook mogelijk om brood uit de supermarkt te bestellen, bijvoorbeeld om in te vriezen. Telesuper levert dus dagvers brood én brood van de bakkerij uit de supermarkt.

 

Allergie- en dieetwensen


We vinden het belangrijk om rekening te houden met speciale allergie- en dieetwensen. Daarom is het bijvoorbeeld mogelijk om  glutenvrij brood te bestellen. Bij specifieke allergieën of dieetwensen raden we aan contact met ons op te nemen. Dan doen we ons best om een bestelling op maat te leveren. Heb je nog andere vragen over bestelling of levering? Neem dan ook gerust contact met ons op.