corona-maatregelen-telesuper

De coronamaatregelen van Telesuper op een rij

Bij Telesuper bestel je de boodschappen veilig en zorgeloos vanachter je laptop of tablet. Uiteraard nemen wij achter de schermen de nodige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Als je boodschappen doet in de winkel kun je zien welke coronamaatregelen er getroffen worden. Omdat Telesuper een online supermarkt is en alles ‘achter de schermen’ plaatsvindt, heb je daar weinig zicht op. Welke coronamaatregelen treft Telesuper? Dat vertellen wij graag in dit artikel.

Distributie

Nadat jij je bestelling hebt geplaatst, gaan de Telesuper-medewerkers in ons distributiecentrum aan de slag om alle producten te verzamelen. Dit zijn de coronamaatregelen waar zij zich aan moeten houden:

  • Voordat zij aan het werk gaan, wordt bij binnenkomst hun temperatuur gecontroleerd d.m.v. een scanner. Zij mogen uiteraard niet aan het werk wanneer hun temperatuur niet in orde is of ze andere klachten hebben die kunnen duiden op het coronavirus.

  • Alle medewerkers in het distributiecentrum dragen verplicht een mondkapje.

  • Uiteraard houden alle medewerkers zich aan de 1,5 meter afstand.

  • Alle medewerkers moeten geregeld hun handen desinfecteren.


Met grote regelmaat worden deurklinken, toetsenborden, scanners, e.d. gedesinfecteerd.

Bezorging

Als de boodschappen zijn verzameld, gaat de bezorger op pad om jouw bestelling te bezorgen. Dit zijn de coronamaatregelen waar de bezorgers van Telesuper zich aan houden:

  • Bij de bezorging dragen zij een mondkapje.

  • Zij houden 1,5 meter afstand van de klant.

  • Vóór elke bezorging desinfecteren zij hun handen.


Heb je vragen over de coronamaatregelen die Telesuper treft? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord.