Fusie-Coop-PLUS-voordelen-Telesuper-klanten

Coop en PLUS gaan samen: wat betekent dat voor Telesuper?

Maandag 6 september maakten Coop en PLUS bekend samen verder te willen gaan onder de naam PLUS. Zoals je misschien wel weet, is Telesuper onderdeel van Coop. Voor Telesuper-klanten verandert er niets, behalve dat de samenvoeging op den duur veel voordelen oplevert.

Telesuper is sinds begin 2021 in handen van Coop Supermarkten. Vanuit ons nieuwe, duurzame E-Commerce Center in Almere verzamelen en bezorgen we de bestellingen van onze zakelijke klanten in de zorg, kinderopvang, bij bedrijven en organisaties. Daarnaast hebben we in Almere ook een groot deel van de online consumentenbestellingen van Coop onder onze hoede.

Voor Telesuper-klanten verandert niets

De fusie tussen Coop en PLUS heeft geen gevolgen voor Telesuper-klanten. Zo kun je bij Telesuper ook na de fusie kiezen tussen een groot en voordelig supermarktassortiment én foodservice- en groothandelassortiment. Ook kun je gewoon gebruik blijven maken van de slimme tools die wij speciaal voor de zakelijke markt hebben ontwikkeld.

De voorgenomen fusie is onder voorbehoud van de gebruikelijke voorwaarden inclusief instemming van de Ledenraad van Coop en de Algemene Ledenvergadering van PLUS, goedkeuring door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en advies van de betrokken ondernemingsraden. De transactie zal naar verwachting begin 2022 worden afgerond.