Bij Telesuper kunt u op rekening bestellen

Superhandig: Bestellen op rekening bij Telesuper

Bij Telesuper is het mogelijk om op rekening boodschappen te bestellen. Het voordeel? Geen gehannes met betalingen, waardoor het proces tot en met de levering snel verloopt.

We willen dat het bestel- en bezorgproces zo snel en vlekkeloos mogelijk verloopt. Daarom denken we met je mee. Ook op het gebied van de betaling. In principe betaal je bij Telesuper met iDeal, maar als je liever op rekening bestelt, kunnen wij dat voor je regelen*.

 

Bestellen op rekening


Het handige van bestellen op rekening is dat de betaling automatisch gaat. Dat scheelt weer tijd! Zo ontzorgen wij kinderdagverblijvenkleinschalige zorg en bedrijven.

 

Factuur online controleren


De factuur van je bestelling op rekening kun je online controleren. Na het bestellen van je boodschappen krijg je namelijk een overzicht te zien van wat je allemaal besteld hebt en wat het kost.

 

Hulp van de budgettool


Ook op andere manieren geven we jou meer inzicht in de aankopen en de kosten daarvan. Zo kun je gebruik maken van onze handige online budgettool. Deze tool houdt bij hoeveel geld je nog te besteden hebt, per periode en eventueel ook per locatie. In de afnamerapportage-tool kun je per week of geselecteerde periode bekijken welke producten zijn besteld.

 

* Let op: bestellen op rekening is niet voor iedereen mogelijk. Wil je weten of je in aanmerking komt voor bestellen op rekening? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Daar kunnen wij je op verschillende manieren te woord staan en informatie geven over de mogelijkheden.