Besparen op boodschappen, maar dan echt

Bespaar op je boodschappen met deze handige tips

'Hoe kan ik besparen op boodschappen?' Dat is een vraag die we bij Telesuper regelmatig krijgen. Gelukkig hebben we een ruim assortiment voor elk budget. Daarnaast bieden we andere hulpmiddelen om je inzicht te geven in je bestelgedrag. Hieronder zetten we een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje.

Lage prijzen en hoge kwaliteit van huis- en budgetmerken


Allereerst kun je besparen op boodschappen door niet voor een A-merk te kiezen. Onze huis- en budgetmerken zijn aanzienlijk goedkoper, maar nog steeds van prima kwaliteit. Als je voor langere tijd een huis- of budgetmerk koopt, houd je aanzienlijk meer geld over. Wij leveren onder andere de huismerken g'woon en Melkan. Ok€ is een budgetmerk wat je bij ons vaak tegenkomt. In onze webshop kun je snel de prijzen vergelijken door op de naam van een product te zoeken. Je krijgt dan verschillende merken te zien. Zoek bijvoorbeeld op 'ýoghurt' en je krijgt opties van Optimel, Melkan, Melkunie en Almhof te zien. Zo kun je zelf kiezen welke prijs-kwaliteitsverhouding het beste bij je budget past.

Besparen op boodschappen door voordeel


Nog een tip: houd onze aanbiedingen goed in de gaten. Elke week zijn er weer nieuwe producten met korting verkrijgbaar. In totaal zijn dat er zo'n 150 per week. Door slim op aanbiedingen te reageren, bespaar je flink op je boodschappen. Sla bijvoorbeeld een flinke voorraad koffiebonen in als die in de aanbieding zijn. Dan kun je er weer mee vooruit tot de volgende korting! Verder hebben we (soms tijdelijke) voordeelverpakkingen in de aanbieding. Dit zijn grotere verpakkingen met van hetzelfde product. In verhouding zijn die goedkoper. Als je het product vaker gebruikt, kun je dus beter voor de voordeelverpakking gaan.

Eet met de seizoenen mee


Wanneer groente en fruit in het seizoen zijn, zijn ze veel goedkoper! Denk aan aardbeien: die zijn in juni soms wel de helft goedkoper dan in december, omdat ze dan van het land komen en niet uit de kas. Mee-eten met de seizoenen kan daardoor veel geld besparen. Maar ja, wanneer komen welke groente en fruit van het land? Dat kun je terugvinden in deze handige, printbare bewaarposter. Bijkomend voordeel van het mee-eten met de seizoenen: je gaat vanzelf gevarieerder eten. Daarbij is het nog beter voor het milieu ook, omdat de groente en fruit niet gekweekt hoeven te worden in een kas of uit het verre buitenland hoeven komen.

Besparen op boodschappen door persoonlijk advies


In onze webshop kun je niet alleen snel en gemakkelijk prijzen vergelijken. Online bestellen heeft nog meer voordelen. Zo is besparen extra gemakkelijk met Telesuper budgetbeheer. Deze budgettool maakt het bestelgedrag van je bedrijf of organisatie inzichtelijk. Zo kun je zelf kijken hoe je je budget besteedt. Daarnaast kun je gebruikmaken van persoonlijk advies van onze accountmanager. Op die manier kun je kosten en verspilling beperken. Wil je hiervan gebruikmaken? Neem dan contact met ons op.