bezorger-telesuper-kleinschalig-wonen-woongroep-boodschappen

Boodschappen supersnel bezorgd met Telesupers assortiment voor kleinschalige zorg

In de webshop van Telesuper vind je talloze producten die van pas komen op de kleinschalige woning. We leveren niet alleen eten en drinken, maar ook allerlei andere producten zoals handschoenen en desinfectiegel. Alles over ons assortiment voor kleinschalig wonen lees je hier.

Assortiment voor kleinschalige zorg


Telesuper richt zich speciaal op de kleinschalige woonvorm. Daarom vind je in ons assortiment bijna alles voor kleinschalig wonen. Via de gebruiksvriendelijke webshop vind je alles uit het voordelige supermarktassortiment van onze partner Coop, maar ook non-foodproducten zoals mondkapjes, reinigingsdoekjes en pleisters. Verder verkopen we ballonnen en slingers voor een feestje en kun je veel producten in grootverpakking bestellen. Ook handig: bij ons kun je kant-en-klaarmaaltijden in diverse consistenties bestellen én bieden we verschillende dieet- en reformproducten aan. Zo hebben we allerlei producten met toegevoegd eiwit in ons assortiment. Neem gerust een kijkje in onze demo webshop: daar vind je ons assortiment voor kleinschalige zorg.

Bezorging bij kleinschalige woning


We proberen zoveel mogelijk te voldoen aan de wensen en behoeftes van de medewerkers van de kleinschalige woonvorm. Daarom heeft onze webshop allerlei handige tools die helpen snel de boodschappen te bestellen, zoals de favorietenlijsten en de receptenmodule, waarmee je binnen een handomdraai de ingrediënten voor een nieuw, lekker gerecht in je winkelmandje legt. Ook begrijpen wij dat het prettig kan zijn als de boodschappen elke week op vaste momenten komen. Daarom kun je bij ons vaste bezorgtijden vastleggen. Als extra service bieden wij de mogelijkheid om onze bezorger de boodschappen in te laten ruimen in de koel- en voorraadkast. Zo heb jij geen omkijken meer naar de boodschappen.

Afspraken op maat


We snappen dat het werken in een kleinschalige woonvorm best hectisch kan zijn. Daarom nemen wij jou de zorg voor de boodschappen zoveel mogelijk uit handen. Heb je hierover nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.