Wat wij doen

Wat wij doen

Als online supermarkt voor kleinschalige voorziening, met de nodige ervaring, zorgen wij voor een passend assortiment. Daarnaast voorzien wij zelf in levering, waardoor uw boodschappen altijd op de afgesproken moment bij u zijn.

Telesuper is een online supermarkt die levert aan kinderdagverblijven, kleinschalige woonvoorzieningen en bedrijfscatering. Deze levering stemmen wij qua data en tijden altijd met u af en vervoeren wij met eigen geconditioneerd vervoer. Op deze manier is het mogelijk dagelijks verse producten bij u te leveren. Wij staan voor complete ontzorging en leveren daarom indien gewenst tot in de keuken. Wij bieden deze service aan door heel Nederland. Telesuper specialiseert zich voor bovenstaande doelgroepen ook in het assortiment. Het assortiment bestaat uit een volledig supermarktassortiment aangevuld met foodserviceproducten en maaltijdcomponenten. Wij staan voor vers en voordelig en bieden u deze garanties door middel van onze houdbaarheidrichtlijnen en uitgebreid assortiment voor grootverbruik. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen