Alle voordelen van onze webshop

Onze webshop is zo gemaakt dat het online bestellen van jouw boodschappen heel snel en gemakkelijk kan. Behalve de gebruikelijke online bestelmodule hebben we een aantal unieke tools die specifieke wensen kunnen bedienen.

Onze webshop is zo uitgebreid mogelijk gemaakt met jouw bestelgemak voorop. Wij hebben ook voor jouw specifieke wensen tijdens het online bestellen van de boodschappen.Zo is er onder andere een budgetmodule die tijdens het bestelproces jouw budget in de gaten houdt en een prognose kan maken van de uitgaven die je in een jaar doet. 

Bestellen kost minder tijd door een uitgebreide zoekfuntie binnen de webshop en een favorietenlijst, waar je veel bestelde producten overzichtelijk en snel terugvindt. Bij elk product is artikelinformatie te vinden waardoor het makkelijk is om rekening te houden met diëten en allergieën tijdens het bestellen. Heb je vragen of kom je er niet uit tijdens het bestellen? Dan kun je altijd terecht bij ons adequate klantenservice, bijvoorbeeld via de online chatfunctie. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen