Onze auto’s zijn opvallend groen!

Onze auto’s zijn opvallend groen!

Wij rijden rond in herkenbare bestelauto’s. Bijzonder aan deze wagens zijn de bestickering, de geconditioneerde laadruimte en de milieuvriendelijkere Euro 6-motoren.

Wij leveren in herkenbare bestelauto’s. Voor de bestickering is een eigen chauffeur gebruikt als basis voor het ontwerp als mascotte en hij staat ook achterop de wagen. Onze bezorgers geven we hiermee een prominente plek in de uitstraling omdat zij ons vistiekaartje zijn. Daarnaast zijn de bestelauto's goed te herkennen en het geeft een leuk 3D-effect. De bestelauto heeft een lage instap, voorwielaandrijving en een maximaal laadvermogen in gewicht en volume. Door de vierkante vorm van de (gekoelde) laadruimte, kan deze optimaal gevuld worden met de vierhoekige boodschappenkratten. Dankzij de Euro 6 motoren voldoet het nieuwe wagenpark aan de laatste uitlaatgas emissienorm, waarbij dieselmotoren minder CO2 uitstoten dan hun voorgangers. De belasting voor het milieu is daarmee lager.

 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen