Voordelig bij Telesuper

U kunt voordelig boodschappen doen bij Telesuper. Dit heeft niet alleen te maken met de prijsstelling die Telesuper hanteert, maar er zijn ook nog handige tips die hierbij kunnen helpen.

Ook bij online boodschappen bestellen loont het de moeite om prijzen te vergelijken. Bij Telesuper hanteren wij een voordelige prijsstelling, maar er zijn andere tips die u kunnen helpen om geld te besparen en zo binnen uw gestelde budget te blijven: 

  • Onze huismerken hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding

  • Telesuper biedt ook budgetmerken waarmee u aanzienlijk kunt besparen

  • Kies zoveel mogelijk voor voordeelverpakkingen

  • Wekelijks circa 150 producten in de aanbieding

  • Bij hoge korting voor meerdere weken boodschappen inslaan! 


Daarnaast helpt Telesuper tijdens het bestellen met een handige online budgettool. Door in deze tool uw beschikbare budget voor een jaar of bepaalde periode in te vullen houdt de tool bij of uw verbruik overeenkomt de kosten die u maximaal kunt maken. 

 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen