Voeding en maaltijden voor kinderopvang bij Telesuper

Voeding en maaltijden voor kinderopvang bij Telesuper

Bij Telesuper vindt u alle producten die nodig zijn voor de kinderen, peuters en baby’s op uw kinderopvang. Dit assortiment houdt rekening met de wensen van verzorgers en met de speciale voedingsgewoonten van kinderen.

Telesuper begrijpt dat een gezond eetpatroon voor kinderen heel belangrijk is. Voor uw organisatie in de dagopvang of buitenschoolse opvang – leveren wij het complete supermarktassortiment en producten voor de professionele kinderopvang. Ons assortiment bestaat uit producten in de categorieën: babyvoeding, babyverzorging en persoonlijke hygiëne. 

Enkele voorbeelden uit ons assortiment zijn dagverse artikelen als zuivel, brood en groente en fruit.  Wij bieden ook een compleet assortiment DKW voor de lunch en de koffie- en theevoorziening voor uw personeel. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment voedings- en verzorgingsartikelen, van flesvoeding en babyvoeding tot billendoekjes, luiers en spenen. Ook kunt u bij ons terecht voor hygiëne artikelen als luieremmers, hun cassettes en handschoenen. Ook voor kinderen met een dieet, allergie of speciale voedingsgewoonte heeft Telesuper een oplossing. Hierdoor hebben wij alles wat u nodig heeft voor baby’s, peuters, kleuters en jonge kinderen.

Wij werken met vers- en houdbaarheidgarantie en ondersteunen in uw bestelgemak dankzij onze uitgebreide webshop. Verder zorgen wij door middel van eigen transport dat uw bestelde boodschappen bezorgd worden op elke individuele locatie. De bezorging kan desgewenst tot in elke keuken en koelkast worden gebracht. 
 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen