Visie en missie

Bij Telesuper staan mensen altijd centraal. Daarmee bedoelen wij de klanten, de eindgebruikers maar ook medewerkers van Telesuper zelf.

Visie

Telesuper stelt zich ten doel de klant op een transparante, duurzame en betrokken wijze te ontzorgen, zodat de klant haar tijd kan besteden aan kernactiviteiten. Telesuper wil dit doen met een team medewerkers dat de ruimte krijgt zich te ontwikkelen en gestimuleerd wordt alles uit zichzelf te halen.Missie

Telesuper levert aan kinderdagverblijven, kleinschalige zorg en catering. wij leveren een supermarktassortiment, aangevuld met het door de klant gewenste groothandelsassortiment op de met de klant afgesproken tijd, Ondersteund met 

verschillende ICT oplossingen, advies en support.

 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen