versmaaltijd-verse-maaltijd-kant-en-klaar-eetgemak-kinderopvang

Gezond warm eten met de verse kidsproof maaltijden van Eetgemak

Wat is beter dan een gezonde én lekkere maaltijd voor de kids? Medewerkers van de kinderopvang doen natuurlijk enorm hun best om de kinderen de beste maaltijd voor te schotelen, maar soms is het daarvoor te druk. Daarom biedt Telesuper gezonde kant-en-klaarmaaltijden aan. En dat is hartstikke gemakkelijk door de samenwerking met Eetgemak!

Samenwerking tussen Eetgemak en Telesuper


Eetgemak is een leverancier van verse maaltijden die naast gezond ook lekker en kindvriendelijk zijn. Eetgemak maakt de maaltijden kant-en-klaar. Telesuper bezorgt ze vervolgens - tegelijk met de rest van de boodschappen - op locatie. Het resultaat: een stuk minder werk voor de medewerkers van de kinderopvang, maar toch staat er een supergezonde maaltijd op tafel!

 

Seizoensgebonden versmaaltijd


Eetgemak kiest bewust voor gerechten op basis van seizoensproducten. Daarom veranderen de maaltijden met de seizoenen mee. Als de sneeuwvlokken vallen, staat er stamppot op tafel en als de lammetjes door de wei springen, komen de raapsteeltjes en tuinbonen weer tevoorschijn. Weet je niet zo goed wat je wil bestellen? In het bestelsysteem van Telesuper staat al een aantal menu-suggesties klaar.

 

Gezonde, kindvriendelijke bereiding


Eetgemak kookt volgens de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum en werkt samen met voedingsdeskundigen en diëtisten. De verse maaltijden bevatten alle voedingsstoffen die de kinderen nodig hebben voor hun groei en ontwikkeling. Eetgemak houdt ook rekening met de dosering van zout en kruiden. Verder bereiden de medewerkers de maaltijden met gezondere varianten zoals volkorenpasta en zilvervliesrijst. En wat gebeurt er met de groenten? Die worden gestoomd, zodat er zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden blijven. Als de maaltijd klaar is, wordt die meteen teruggekoeld en luchtdicht verpakt.

 

Allergie- en dieetvriendelijk


Op het kinderdagverblijf zijn er meestal wel kinderen met een allergie of met speciale voedingswensen. Daar spelen Eetgemak en Telesuper super op in. Voor kinderen met een voedselallergie maken we speciale dieetmaaltijden. We bieden alle dieetmaaltijden, behalve een notenvrij dieet. Daarnaast zijn er talloze vegetarische opties beschikbaar.

 

Verse kant-en-klaarmaaltijd bestellen


Wil je verse kant-en-klaarmaaltijden van Eetgemak gaan bestellen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen