Favorieten

Favorieten

Alle favoriete producten op je eigen manier bewaren? Dat kan in onze webshop. Zo bestel je in een handomdraai eenvoudig de terugkerende boodschappen.

Onder het kopje "favorietenlijsten" in onze webshop kunt u een lijst met producten samenstellen die bijvoorbeeld veel besteld worden of die per locatie altijd aanwezig moeten zijn. Door de lijsten tijdens het bestellen in te zien, is het gemakkelijk om de wekelijks terugkerende producten snel opnieuw te bestellen. U hoeft deze producten dus niet meer opnieuw op te zoeken. Ook kunt u uit de lijsten precies de producten kiezen die bij een specifieke bestelling van belang zijn. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen