Telesuper ontzorgt

Telesuper wil meer zijn dan alleen online boodschappen leverancier. Onze samenwerking is gericht op uw wensen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zorgen wij dat onze diensten compleet zijn.

Elke dag bezorging van uw boodschappen tot in elke individuele keuken, of wekelijks op één centrale locatie? Rekening kunnen houden met speciale voedings- en dieetwensen van uw bewoners, kinderen of medewerkers? Altijd grip op uw kosten en uw budget? Dit is allemaal mogelijk bij Telesuper. Onze diensten zijn binnen handbereik en gemakkelijk te vinden in onze online webshop. Als u ergens niet uit komt staan we voor u klaar via onze binnendienst, die telefonisch, via e-mail en de online chat te bereiken is. Daarmee proberen wij u zoveel mogelijk uit handen te nemen en ontzorgen wij u compleet. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen