Uw leveringen op tijd met Telesuper

Wij begrijpen dat levering volgens de afgesproken tijden en data voor u zeer belangrijk is. Daarom maken we ons leveringsschema passend op de wensen van al onze klanten.

Als klant kunt u bepalen wanneer wij leveren. De dagen en tijden dat u van ons levering verwacht worden vastgelegd in een dienstverleningsovereenkomst. Uiteraard kan deze worden aangepast wanneer uw omstandigheden of wensen veranderen. Omdat wij ook te maken hebben met onvoorziene omstandigheden, kan het in het (zeldzame) geval voorkomen dat er te weinig is geleverd of er iets is vergeten. In dergelijke gevallen leveren wij in overleg met u zo snel mogelijk na. Vaak kan dit nog op dezelfde dag. Door onze nauwkeurige levering komt u nooit iets te kort. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen