Onze auto’s zijn opvallend groen!

Bezorgwagens van Telesuper zijn opvallend groen!

Onze bestelauto's zijn dankzij ons logo en de foto van één van onze vaste chauffeurs makkelijk te herkennen. Maar wist je ook dat onze auto's heel groen en dus duurzaam zijn?

Duurzame en groen


Bij Telesuper hechten we veel waarde aan milieu en duurzaamheid. Daarom rijden onze bezorgers in auto's die minder belastend zijn voor het milieu. Dankzij de Euro 6 motoren voldoen onze bezorgwagens aan de laatste uitlaatgas-emissienorm, waarbij de dieselmotoren minder CO2 uitstoten dan hun voorgangers. De belasting voor het milieu is daarmee lager. Zo doen ook wij ons best om zo groen en duurzaam mogelijk boodschappen te bezorgen.

Inrichting


De bestelauto is niet alleen groen, maar ook heel efficiënt ingericht. De auto heeft een lage instap, voorwielaandrijving en een maximaal laadvermogen in gewicht en volume. Door de vierkante vorm van de geconditioneerde laadruimte, kan deze optimaal gevuld worden met de vierhoekige boodschappenkratten. Dat is makkelijk voor onze bezorgers én onze klanten.

Herken onze bezorgwagens op de weg


Wij leveren in herkenbare bezorgwagens. Dankzij de vrolijke chauffeur op de bestickering en het Telesuper-logo kun je de Telesuper-bezorgwagen al van ver aan zien komen.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen