Rapportages-afname-afnamerapport-afnamerapportage

Afnamerapportage van Telesuper: handig overzicht van je verbruik

Wil je weten wat je precies bestelt over een langere periode? In het handige afnamerapport in de Telesuper-webshop krijg je een gedetailleerd inzicht in je bestedingen en je budget.

Hoe werkt de afnamerapportage van Telesuper?


In de webshop vind je in het menu de optie 'afnamerapport'. Hierin kun je per week of geselecteerde periode bekijken welke producten besteld zijn. Heb je meerdere locaties? Dan kun je per locatie bekijken wat er is afgenomen. De afnamerapportage is dus ideaal voor kleinschalige woonvormen, kinderdagverblijven en bedrijfskantines. Je kunt het afnamerapport meteen downloaden, in PDF of in Excel. In het Excel-bestand kun je eventueel zelf nog wijzigingen aanbrengen.  

Wat staat er in het afnamerapport?


De afnamerapportage laat je bestelling in detail zien. Concreet: je kunt gemakkelijk aflezen hoeveel pakken melk je bijvoorbeeld hebt besteld per maand. Op die manier kun je ook zien welke aankopen een groot deel van je budget in beslag nemen en waar je eventueel op kunt besparen. Het afnamerapport kan dus hulp bieden bij het maken van een begroting.

Hoe ziet het overzicht eruit?


Ben je benieuwd hoe het afnamerapport eruit ziet? Ga dan naar de homepage en klik rechtsboven op 'demo webshop'. Klik vervolgens in het menu op 'afnamerapport'. Wil je niet alleen zien wat je bestelt, maar er ook zeker van zijn dat je bestelling je budget niet overschrijdt? Dan is de budgettool wellicht ook een handig hulpmiddel. In de budgettool kun je onder andere aangeven voor welk bedrag je wilt bestellen én je kunt een PDF- of Excelbestand genereren van je uitgaven over een bepaalde periode.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen