Seizoenproducten bestellen

Seizoenproducten bestellen

Van asperges in de lente tot boerenkool in de winter, ieder seizoen heeft zijn eigen lekkernijen. Wij stellen daarom vier keer per jaar een seizoensassortiment voor u samen.

Sommige producten passen echt bij een bepaald seizoen. Andere artikelen zijn het hele jaar te krijgen, maar zijn extra lekker in een bepaalde periode van het jaar. In onze webshop vindt u daarom elk seizoen een overzicht van alle producten die goed bij die periode passen, zodat u deze eenvoudig kunt bestellen. Of het nu gaat om de lente, zomer, herfst of winter.
 
Een bewuste keuze
Seizoensproducten zijn niet alleen heel lekker, maar ook een goede keuze voor wat betreft het milieu. Er wordt namelijk minder energie verspild aan het vervoeren van de producten. Het beste van beide werelden.

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen