Telesuper-boodschappen-kinderdagverblijven

Telesuper gaat samenwerking aan met Eetgemak

Nog niet heel lang geleden is Telesuper een prachtige samenwerking met Eetgemak aangegaan! Wat houdt dat in? Lees verder en kom erachter wat deze samenwerking voor u kunt betekenen.

Eetgemak is een leverancier van gezonde maar vooral ook lekkere ‘kidsproof’ maaltijden. In samenwerking met Telesuper betekent het dus dat deze maaltijden, net zoals u gewend bent met uw boodschappen, gewoon bij u op de kinderopvang wordt bezorgd. Zij koken, wij bezorgen, u geniet!
De versgekookte maaltijden bevatten alles wat kinderen in de groei nodig hebben. Eetgemak kiest bewust voor gerechten op basis van verse seizoensproducten. Die zijn natuurlijk op hun best in hun eigen seizoen! Dit maakt ook dat er vier maal per jaar gewisseld wordt binnen het menu. In ons slimme bestelsysteem staan er al een aantal menusuggesties voor u klaar!

De kindvriendelijke maaltijden van Eetgemak zijn niet alleen vers maar er wordt ook rekening gehouden met het gebruik van zout en kruiden, zijn de pastagerechten op basis van volkoren pasta en de rijstgerechten op basis van zilvervliesrijst.

De groentes die u in de maaltijden terug vindt, worden gestoomd zodat de voedingsstoffen zo goed mogelijk gepreserveerd blijven. Mede daarom wordt het voedsel na bereiding meteen teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Geen onnodig verlies van belangrijke stoffen voor de groei van de kinderen!

Bij het uitkiezen van uw gerechten, kiest u ook tussen een standaard-, vegetarische of dieetmaaltijd. Voor kinderen met een voedselallergie maken we speciale dieetmaaltijden. Alle gangbare voedingsprofielen, met uitzondering van een noten-allergie, zijn bij ons verkrijgbaar.

Wat de hoeveelheden en samenstelling van de maaltijden betreft, houdt Eetgemak steeds rekening met de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en middels de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Zij werken hiervoor nauw samen met voedingsdeskundigen en diëtisten.
Ik zou zeggen, kijk even rond op de demosite en wie weet staat er binnenkort een heerlijke, gezonde maaltijd voor u klaar op de kinderopvang!
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen