Volledig, voordelig en voorbeeldig

Wij zijn Telesuper. De specialist in het bezorgen van boodschappen voor kleinschalig wonen, bedrijven en kinderopvang. Met een assortiment dat volledig is, een prijs die voordelig is en een service die voorbeeldig is.

Groots in kleinschalig

Door echt samen te werken met onze klant en in het proces van boodschappen te ontzorgen, blijft er voor onze klant meer tijd over om te zorgen. Dat is waar we het uiteindelijk voor doen en dat maakt ons groots in kleinschalig. Super toch?!

coop-samenwerking-telesuperSamen met Coop maken we ’t verschil

Je had het misschien al gezien aan het oranje wolkje aan ons Telesuper-logo: Coop is onze strategische samenwerkingspartner. Sinds 2018 beschikt de supermarktketen over vijftig procent van onze aandelen. Door deze samenwerking kunnen wij jouw kleinschalige woonvoorziening, kinderopvang of bedrijf een volledig supermarktassortiment bieden tegen lage prijzen. Daarnaast verzamelen en bezorgen wij de boodschappen voor klanten die online via Coop bestellen.

Volledig assortiment

Telesuper biedt voor ieder segment het perfecte assortiment. Met zowel een breed retail als een foodservice assortiment. Van koelkast tot voorraadkast, van grootverpakking tot portieverpakking en van marktspecifieke tot klantspecifieke assortimenten en zelfs complete maaltijden.

Voordelige prijs

Voor ieder budget heeft Telesuper een oplossing. Door onze samenwerking met Coop en andere partners is de prijs gegarandeerd scherp en voordelig. Van budgetmerk, huismerkproduct tot A-merken in food en non-food.

Voorbeeldige service

Door de zakelijke focus en ervaring, ontzorgt Telesuper jou als klant. Bestellen, bezorgen en betalen is prettig en gemakkelijk. Door in het proces van boodschappen te ontzorgen, blijft er meer tijd over voor onze klanten om te zorgen. Dat is de superservice die Telesuper belooft.

Volwaardig partnership

Telesuper gelooft dat een partnership het verschil maakt. Er zijn er meer die boodschappen leveren, maar het is zoveel meer dan dat. Door ons echt te verdiepen ontzorgen wij in het proces van boodschappen, waardoor er meer tijd overblijft voor onze klant om te zorgen. Zo maken wij 't verschil.