Wie zijn wij?

Wij zijn Telesuper. Dé specialist in het bezorgen van boodschappen aan bedrijven, kleinschalig wonen en kinderopvang. Inmiddels hebben wij al 20 jaar ervaring en zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met 300 medewerkers. Daarnaast zijn wij sinds 2020 onderdeel van supermarktketen Coop. Ons E-Fulfilment center bevindt zich in Almere, van waaruit we door het hele land bezorgen. Wij leveren niet alleen boodschappen, maar zijn continu bezig met innovatieve oplossingen die het bestellen voor jou gemakkelijker, efficiënter en tijdbesparender maken.

Onze missie

“Bij Telesuper vinden we het belangrijk dat de klant van onze klant zoveel mogelijk aandacht krijgt. Of dit nu de bewoner in de zorg is, de kinderen op het kinderdagverblijf of de medewerker in jouw bedrijf”. 

Dit doen wij door het bezorg- en bestelproces continu te verbeteren. Zo besteed jij minder tijd aan het bestellen en hou je meer tijd over voor je werk. Ons bedrijf heeft een open mind en transparante cultuur. Daarbij zijn het tegengaan van verspilling, stimuleren van gezonde voeding en duurzaamheid thema’s die wij belangrijk vinden.

Wij zijn groots in kleinschalig

Van groothandel-, foodservice- tot supermarktassortiment: bij ons ben je in één klaar met de boodschappen. Wij leveren kleinschalige (v.a. 75 euro) tot grote bestellingen. Lees hier meer over ons assortiment.

Ben je benieuwd hoe boodschappen bestellen bij ons werkt? Lees het hier! Of bezoek onze demo-webshop. Wij geven je hier graag een vrijblijvende rondleiding om alle ins en outs te leren kennen.

Over ons

Wij staan voor

Volledig assortiment

Telesuper biedt voor ieder segment het perfecte assortiment. Met zowel een breed retail- als een foodservice assortiment. Van koelkast tot voorraadkast, van grootverpakking tot portieverpakking en van marktspecifieke tot klantspecifieke assortimenten en zelfs complete maaltijden.

Voordelige prijs

Voor ieder budget heeft Telesuper een oplossing. Door onze samenwerking met Coop en andere partners is de prijs gegarandeerd scherp en voordelig. Van budgetmerk, huismerkproduct tot A-merken in food en non-food.

Voorbeeldige service

Door de zakelijke focus en ervaring, ontzorgt Telesuper jou als klant. Bestellen, bezorgen en betalen is prettig en gemakkelijk. Door in het proces van boodschappen te ontzorgen, blijft er meer tijd over voor onze klanten om te zorgen. Dat is de superservice die Telesuper belooft.

Volwaardig partnership

Telesuper gelooft dat een partnership het verschil maakt. Voor ons is het verzorgen van de boodschappen veel meer dan het bezorgen van de bestelling. Wij verdiepen ons écht in jouw organisatie, zodat jij meer tijd overhoudt voor je werk.

De historie van Telesuper

Bedrijfsnieuws