Wie zijn wij?

Wij zijn Telesuper. Dé specialist in het bezorgen van boodschappen aan bedrijven, kleinschalig wonen en kinderopvang. Inmiddels hebben wij hier al 20 jaar ervaring mee en zijn wij gegroeid tot een organisatie met 300 medewerkers. Ons bedrijf bevindt zich in Almere, van waaruit we door het hele land bezorgen. 

Onze missie

Bij Telesuper vinden we het belangrijk dat de klant van onze klant zoveel mogelijk aandacht krijgt. Of dit nu de bewoner in de zorg is, de kinderen op het kinderdagverblijf of de medewerker in jouw bedrijf”. 

Dit doen wij door te ontzorgen. Door onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en zo veel mogelijk te ontlasten. Gewoon, omdat het in onze genen zit. Daardoor kan alle tijd gaan naar de mensen die echt belangrijk zijn en waar het echt om draait.

Dit doen we met een open mind en transparante cultuur. Daarbij zijn het tegengaan van verspilling, gezond eten & drinken en duurzaamheid thema’s die wij belangrijk vinden.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers hierbij passen en dit ondersteunen. Wij helpen hen dan ook graag dit goed in te vullen en selecteren hierop bij het werven van nieuw personeel.

Dit maakt ons groots in kleinschalig.

 

Ben je benieuwd hoe het bij ons werkt? Lees het hier! Of wil je een kijkje nemen in ons assortiment? Bekijk onze demo-webshop.

Onze historie
Bedrijfsnieuws
Aan wie leveren wij?
Kleinschalig wonen

Als je in de zorg werkt, is tijd schaars. Die wil je zoveel mogelijk besteden aan je bewoners. Dankzij de handige tools in onze webshop is het bestellen van boodschappen zo gepiept. We bezorgen tot in de koelkast van jouw woongroep. En wist je dat je bij Telesuper kunt kiezen tussen supermarkt- en groothandelassortiment?

LEES MEER OVER DE VOORDELEN
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen
Kinderopvang

Ons betaalbare assortiment bevat precies wat je nodig hebt als kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, tussenschoolse of buitenschoolse opvang. Dus óók uitdeelcadeautjes, knutselspullen, luieremmers en slaapzakjes. Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen.

LEES MEER OVER DE VOORDELEN
Bedrijven

Een goede koffiecorner en bedrijfskantine zorgen voor vitale, energieke en blije werknemers. Of je nou een start-up, grotere organisatie of kleinschalige bedrijfscateraar bent: wij leveren alle boodschappen en benodigdheden voor jouw (on)bemande bedrijfskantine. Tegen voordelige prijzen en op het tijdstip dat jij wenst.

LEES MEER OVER DE VOORDELEN
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Wij staan voor

Volledig assortiment

Telesuper biedt voor ieder segment het perfecte assortiment. Met zowel een breed retail als een foodservice assortiment. Van koelkast tot voorraadkast, van grootverpakking tot portieverpakking en van marktspecifieke tot klantspecifieke assortimenten en zelfs complete maaltijden.

Voordelige prijs

Voor ieder budget heeft Telesuper een oplossing. Door onze samenwerking met Coop en andere partners is de prijs gegarandeerd scherp en voordelig. Van budgetmerk, huismerkproduct tot A-merken in food en non-food.

Voorbeeldige service

Door de zakelijke focus en ervaring, ontzorgt Telesuper jou als klant. Bestellen, bezorgen en betalen is prettig en gemakkelijk. Door in het proces van boodschappen te ontzorgen, blijft er meer tijd over voor onze klanten om te zorgen. Dat is de superservice die Telesuper belooft.

Volwaardig partnership

Telesuper gelooft dat een partnership het verschil maakt. Er zijn er meer die boodschappen leveren, maar het is zoveel meer dan dat. Door ons echt te verdiepen ontzorgen wij in het proces van boodschappen, waardoor er meer tijd overblijft voor onze klant om te zorgen. Zo maken wij 't verschil.