Online boodschappen doet u bij Telesuper

Online boodschappen doet u bij Telesuper

Telesuper is een begrip als het gaat om online boodschappen voor kleinschalige zorg, kinderopvang en kleinschalige catering.

Telesuper is een begrip als het gaat om online boodschappen voor kleinschalige zorg, kinderopvang en kleinschalige catering.
 
Wij zijn een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in het leveren van een volledig supermarktassortiment (vers, diepvries, houdbaar en non-food), aangevuld met een assortiment voor grootverbruik (foodservice en non-food) en convenience food. Hierdoor zijn wij totaalleverancier voor al uw boodschappen.

Telesuper vindt de samenwerking met alle klanten heel belangrijk. Omdat wij u zoveel mogelijk willen ontzorgen, vereenvoudigen en optimaliseren wij uw werk- en bestelprocessen en denken mee over het verlagen van uw kosten. Telesuper staat niet alleen voor voordelig, maar ook voor vers. Wij werken met versgarantie en plannen leveringen zodat u altijd verse boodschappen heeft. 
  
Ons team zet zich dagelijks in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij Telesuper gaat het namelijk om meer dan online boodschappen alleen. Daarom staan wij telefonisch, via e-mail en via onze online chat voor u klaar. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen