Online boodschappen snel en goed bezorgd

Heeft u behoefte aan een totaalleverancier voor al uw online boodschappen? Bij ons ervaart u gemak en comfort vanaf het moment van bestellen tot het bezorgen van de boodschappen in uw keuken.

Het is voor u vanzelfsprekend dat u de juiste boodschappen tijdig en goed geleverd krijgt. Voor ons is dit ook vanzelfsprekend. In onze samenwerking met (bedrijfs)catering, kinderopvang en kleinschalige zorginstellingen is dit van groot belang. Door op een transparante, duurzame en betrokken wijze te ontzorgen, houden onze klanten meer tijd over voor hun dagelijkse werkzaamheden.
 
Meedenken
Ons team denkt mee en komt graag bij u over de vloer om de mogelijkheden van de webshop toe te lichten. Heeft u vragen? Onze binnendienst staat zes dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, dit kan telefonisch, per mail of via de chat.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen