Chat

Onze klantenservice staat je graag te woord. Heb je vragen, bijvoorbeeld tijdens het online bestellen? Die beantwoorden we graag en zonder moeite!

Onze klantenservice helpt overal waar mogelijk. Heb je vragen over bestellingen, retourneren, leveringen of andere zaken, dan is onze klantenservice beschikbaar om je zo goed als kan van dienst te zijn. Via een online chat is onze klantenservice tijdens kantooruren bereikbaar. Uiteraard kun je ons ook bellen of e-mailen. Wij staan voor je klaar!


Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen