Online boodschappen bestellen en bezorgen

Bent u wekelijks verantwoordelijk voor de boodschappen van een kleinschalige woonvoorziening, bedrijfskantine of kinderdagverblijf? In onze webshop kunt u uw boodschappen eenvoudig online bestellen en laten bezorgen, zodat u tijd overhoudt voor nuttigere zaken.

We hebben onze webshop zo praktisch mogelijk voor u ingedeeld, met veel handige functies als een favorietenlijst en een budgettool. Alles om het proces van boodschappen bestellen zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.Bestellen en bezorgen wanneer het u uitkomt

Bestellen hoeft niet per se via de computer, maar kan ook eenvoudig vanaf uw mobiele telefoon. Tussen de bedrijven door, op het moment dat het u beste schikt. De datum en tijd van de levering stemmen wij vervolgens met u af, zodat we op de stoep staan wanneer het u uitkomt.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen